Roke Motors Mijdrecht is en modern en fris motor bedrijf onder de rook van Amsterdam. Wij zijn al jaren dealer van Triumph en sinds 2022 één van de weinige Triumph World Black Stores in Nederland. Onze vestiging in Mijdrecht beschikt over 1200m2 showroom, een moderne werkplaats en vermogenstestbank, een ruim assortiment demofietsen en een collectie motoren voor de verhuur.

Van de het merk Triumph zijn alle modellen in onze showroom te bewonderen, nieuw en occasions. Het maken van een proefrit is een belangrijk onderdeel van het aankoop moment en daarom bieden wij u ook graag deze optie. Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvende proefrit en/of prijsopgave met of zonder inruil, bij ons kan bijna alles!

Zelf zijn wij allemaal fanatieke motorfanaten, wij hebben van onze hobby ons vak gemaakt! Daardoor begrijpen wij uw passie voor motoren en behandelen wij uw machine alsof hij van ons zelf is. Voor onderhoud, service en reparaties aan uw motorfiets of scooter beschikken wij over een zeer compleet uitgeruste en moderne werkplaats. Bij onze goed opgeleide monteurs is uw machine in goede handen.

Uiteraard hebben wij ook vele onderdelen en accessoires op voorraad zowel originele als imitatie. Sleutelt u zelf? Dan zijn wij u graag tot u dienst met advies.

bij ons kan bijna alles!

Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvende proefrit en/of prijsopgave met of zonder inruil.

Onze diensten

Verkoop nieuw en gebruikte motoren
Service en onderhoud
Reparatie
Testbank
Proefritten
Verhuur
Haal en breng service
Advies

Onze Collectie

Roké Motors

Adres

Industrieweg 19
3641 RK Mijdrecht

Contact

E-mail

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00
  • Zaterdag 9.00 - 17.00