DE ROKÉ MOTORS OFF-ROAD TRAINING MET DAKAR-LEGENDE FRANS VERHOEVEN.

Frans Verhoeven kan je de tips en tricks bijbrengen voor het rijden buiten de gebaande paden. Uiteraard zullen de technieken die Frans tijdens het rijden van Le Dakar toepast ook aan bod komen.

WAAR VINDT HET PLAATS?
Dit voorjaar zal de trainingen beginnen om 9:00 uur met een kop koffie bij Frans Verhoeven thuis, net over de grens in België. Vanuit daar zullen we de Belgische bossen inrijden. We zullen ca. … km afleggen door de mooiste bosgebieden van België.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
De prijs voor de training bedraagt € 195,-. Dit is inclusief lunch, koffie en thee. exclusief motor, benzineverbruik en kleding.

WANNEER IS DE TRAINING?
Datum 20 April 2018 te Poppel (B)

DAGPROGRAMMA

-We verzamel om 7:00 uur bij Roké motors in Mijdrecht.

-Na een kop koffie vertrekken we op eigen motors richting Poppel (er gaat een busje met aanhanger voor eventuele pech/schade gevallen).

-Rond 9:00 uur komen we aan bij Frans Verhoeven thuis waar we worden ontvangen met een kop koffie en een lekker stuk vlaai.

-Rond 9:30 uur wordt er gestart met de off-road training.

-Rond 13:00 uur kunnen we aanschuiven voor een heerlijk lunch (zit bij de prijs inbegrepen).

-Na de lunch gaat de training verder tot 16:00 uur.

-Na de training wordt er bij Frans nog even wat nagepraat en kunnen de sterke verhalen van de dag gedeeld worden, onder het genot van een drankje en daarna volgt iedereen zijn eigen weg naar huis.

RESEVEREN?

Als u mee wilt kunt u reserveren via Ramon@roke.nl wees er snel bij er is plek voor 10 personen.